Verdens klammeste mad?
I fredags var jeg til åbningen af et nyt museum i Malmø, nemlig Disgusting Food Museum. Udstillingen består af 80 retter fra rundt...
Insekter og social transformation på Burning Man 2018
Hvordan kan insekter være med til at skabe social transformation? Og hvad har spiselige insekter og Burning Man til fælles? Jeg er netop...
Om at spise dyr
Hvordan får man i en moderne fårekyllingeproduktion dyrevelfærd, produktkvalitet, bæredygtighed og pris til at gå op i en højere enhed?...
Insektfarming ind i undervisningen
Insekfarming og undervisning i bæredygtighed i praksis er oplagt at introducere som tværfagligt undervisningsforløb. Insekterne taler ind...
Insektfarming på legepladsen
Insektfarming kan tjene som et innovativt læringsredskab for børn i byrummet. Insekter tiltrækker helt naturligt både børn og forældre...
Insektambassadører i Nordvest
I Bugging Denmark ser vi insektfarming som et håndværk, alle kan lære. Små insektfarme kan i princippet stå i ethvert hjem, enhver...
Insekter og social transformation
Kan et kursus i insektfarming hjælpe socialt udsatte? Ja, det kan det. Insektfarming er et håndværk, der er nemt at lære. Det er...
Fårekyllinger og FNs verdensmål
FN har vedtaget 17 verdensmål, som skal fremme en global bæredygtig udvikling. De udpeger 17 indsatsområder, som det vil være nødvendigt...
Tre grunde til, at Insectivore er en fantastisk kogebog med spiselige insekter
Rasmus Leck Fischer har for nyligt, sammen med fotografen Flemming Gernyx, forfattet Insectivore, som er den første danske kogebog med...
Hvordan smager spiselige fårekyllinger?
Når man skal overskride den kulturelle barriere, det er for mange mennesker at spise insekter for første gang, er det meget godt at vide,...