Courtesy af Nani Askov og Anne-Sofie Tellerup (Buglady.dk)

Hør om – og smag – spiselige insekter med Buglady.dk og Bugging Denmark.

Copenhagen Cooking løber af stablen i slutningen af august, og der skal vi selvfølgelig også være med. Derfor har vi den 23/8 arrangeret et event i samarbejde med Buglady.dk. Her vil man både kunne høre om alle fordelene ved at spise insekter og få en guidet smagning, hvor man kommer godt rundt i de insektarter, der er tilgængelige i Danmark.

Først gennemgår vi spiselige insekter som et sundt og bæredygtigt alternativ til traditionelt kød. Senere gennemgår vi, hvordan de kan bruges i det moderne køkken, og hvordan man let kan inkludere dem i hverdagsmad på en alsidig og og velsmagende måde. Foredraget slutter af med den guideded smagning, der selvfølgelig inkluderer Bugging Denmarks fårekyllinger og har garanti for nye smagsoplevelser. De forskellige snacks vil være akkompagneret af et god gammeldags, insektløs hvidvin, og vi vil gøre vores bedste for, at man går derfra rigere på både viden og smagsopleveler.

Eventen er støttet af Copenhagen Cooking & Food Festival’s Udviklingsfond, hvilket gør, at vi kan holde billetprisen nede på 65,- kroner. Den vil foregå på engelsk, så tag gerne udenlandske venner og familie med 🙂

I kan tjekke eventens Facebook side her. Og billetter kan købes her.

Jeg håber, vi ses 🙂

//Jakob

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *